Welke rol kan CBDC gaan spelen in de eindtijd?

CBDC of digitaal geld wordt het betalingsmiddel van de toekomst. En dit kan al op hele korte termijn ingevoerd. In meerdere werelddelen zijn de ‘voorbereidingen’ in volle gang.

DBDC is de afkorting van Central Bank Digital Currency. Oftewel digitaal centralebankgeld. Hiermee wil bijv. de ECB (Europese Centrale Bank) iedereen toegang bieden tot deze vorm van betalingsverkeer. Op zich een mooi doel.

Maar wat heeft dit te maken met de eindtijd? Met DBDC kun je de geldstroom sturen. Het is geld dat centraal kan worden geprogrammeerd. Waarvoor: Allereerst waaraan je het geld wel of niet mag uitgeven. Maar ook de houdbaarheid: uitgeven binnen een bepaalde termijn. Jij bepaalt dus niet meer je eigen geldstroom. Dat wordt voor je gedaan.

In andere woorden: centrale macht. En dit is het kenmerk van de grote verdrukking in de eindtijd. Een wereldmacht die controle kan uitoefenen over de mensen wereldwijd.

Meer weten over de eindtijd? Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

 

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.