Al onze eindtijd video's

Tip om te bekijken!
Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?
Video's vragen over de eindtijd

Je vindt hier een serie korte video's van 3 tot 5 minuten, waarin vragen worden behandeld over de eindtijd, de grote verdrukking, antichrist, opname van de gemeente (kerk) etc. Maar ook vragen over de actuele ontwikkelingen die we mogelijk kunnen plaatsen in bijbelse profetiën. We zeggen bewust 'mogelijk' omdat we al vaak hebben gezien dat verwachtingen moeten worden bijgesteld. Daarom zijn de bijbelse profetiën voor ons leidend en de actuele ontwikkelingen aanvullend of ondersteunend. Wekelijks wordt er een nieuwe video toegevoegd. Heb jij een vraag over de eindtijd: via het contact formulier kun je deze mailen? Wil je altijd gelijk op de hoogte gehouden worden van de volgende video? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bekijk dit thema
Tip om te bekijken!
De 70 jaarweken van Daniel en de eindtijd
Video's de eindtijd in vogelvlucht

De eindtijd voorspellingen in de bijbel komen op dit moment uit. Benieuwd? Laat je dan meenemen in vogelvlucht wat hierover staat in de bijbelse profetien over de eindtijd. Wat leren we van de eindtijd profetiën in het bijbelboek Daniël? Welke inzichten kun je halen uit de bekende bijbelse feesten: : Goede Vrijdag, Pasen en Pinksteren? En de minder bekende feesten als: Bazuinenfeest, Grote Verzoendag en het Loofhuttenfeest. Ontdek het mysterie van de Joodse bruiloft en wat dit zegt over de eindtijd. En wat is de rol van de staat Israel opnieuw opgericht in 1948. En wist jij dat dit allemaal al is voorspeld in de Profetiën van Ezechiel? Geniet van deze serie 'De eindtijd in vogelvlucht.'

Bekijk dit thema
Tip om te bekijken!
Eindtijd Serie met Orlando Bottenbley
Video's eindtijd serie met Orlando Bottenbley

Dit is een eindtijdserie met Orlando Bottenbley over Gods Masterplan en de Wederkomst van Jezus Christus. We leven nu midden in de profetien in de bijbel over de eindtijd. Net zoals de profetiën over Jezus allemaal zijn uitgekomen, zien we nu de voorspellingen in de bijbel over de periode vlak voor de eindtijd één voor één uitkomen. We leven in een adembenemde tijd die soms ook lastig en moeilijk is. Orlando Bottenbley neemt ons mee in wat de bijbel zegt over de eindtijd aan de hand van 2 brieven van Paulus - de meest bekende zendeling: De 2 brieven aan de Thessalonicenzen.

Bekijk dit thema
Wim Grandia legt uit wat Johannes op het eiland Patmos heeft gezien.
Video's Bijbelboek Openbaring

Het bijbelboek Openbaring is ons gegeven om ons 'iets te openbaren of te onthullen’over de eindtijd. En dat is het tegenovergestelde van ‘iets zo ingewikkeld mogelijk maken’. In deze 40 korte studies over het bijbelboek Openbaring legt Wim Grandia uit wat Johannes op het eiland Patmos heeft gezien.  Jezus openbaart via Johannes aan ons wat er allemaal in de eindtijd gaat gebeuren.  En het lijkt erop dat we heel dichtbij de eindtijd zijn. En dus de opname van de gemeente (kerk) en 7 jaar later de wederkomst van Jezus Christus. Wil je meer lezen over het volledig project, ga dan naar www.zieikkomspoedig.nl 

Bekijk dit thema
De 7 bijbelse feesten zijn een schaduw van wat er werkelijk is gebeurd en wat nog komen gaat.
Video's de 7 Bijbelse feesten

De 7 bijbelse feesten zijn een schaduw van wat er werkelijk is gebeurd en wat nog komen gaat. Kijk, luister en verwonder je over Gods kalender.

Bekijk dit thema
Thema's om de eindtijd beter te begrijpen
Video's thema's om de eindtijd beter te begrijpen

Hier vind je diverse thema's die je helpen om de eindtijd waarin we leven beter te begrijpen. Je krijgt een helderder beeld van diverse ontwikkelingen in de wereld die aansluiten bij de profetiën die je hierover kunt lezen in de bijbel. Thema's zoals:

  • De opkomst van één wereldreligie.
  • De antichrist: Wie, waar, wanneer en waarom?
  • The last Jihad.
  • Leven we al in de grote verdrukking?

Bekijk dit thema
De eindtijd raakt mij. Ik voel en weet gewoon dat het niet lang meer goed kan gaan met onze wereld. Maar ik heb (nog) niets met God. Hoe kan ik God leren kennen?
Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.