Al onze thema's

De 70 jaarweken van Daniel en de eindtijd
De eindtijd in vogelvlucht

Wat leren we van de 70 jaarweken (Daniel)? En de bijbelse feesten, de Joodse bruiloft en de rol van de staat Israel sinds 1948. Maar ook  dat we leven middenin de Profetiën van Ezechiel?

Bekijk deze Thema
De 70 jaarweken (Daniel)

In een visioen van Gabriel heeft Daniel de toekomst van Israel en de stad Jeruzalem gezien. We leven dichtbij de ontknoping van de 70-ste jaarweek

Bekijk deze Thema
De 7 bijbelse feesten

De 7 bijbelse feesten zijn een schaduw van wat er werkelijk is gebeurd en wat nog komen gaat. Kijk, luister en verwonder je over Gods kalender.

Bekijk deze Thema
Mattheus 24 & 25

De generatie die het ontstaan van de natie Israel in 1948 heeft meegemaakt zal de Grote Verdrukking meemaken...

Bekijk deze Thema
De dagen van Ezechiel

We leven temidden van de profetien van de profeet Ezechiel 2500 jaar geleden voorspeld. Zou de opname van de Gemeente binnen een paar jaar plaatsvinden?

Bekijk deze Thema
Thema's om de eindtijd beter te begrijpen

Hier vind je allerlei thema's die je helpen om een beter zich te krijgen op de eindtijd waarin we leven. Zoals de opkomst van één wereldreligie. Het wie, waar, wanneer en waarom van de antichrist etc.

Bekijk deze Thema
Bijbelboek Openbaring

Openbaring ons is gegeven om ons 'iets te openbaren of te onthullen’, en dat is het tegenovergestelde van ‘iets zo ingewikkeld mogelijk maken’. Kijk, luister en vewonder je.

Bekijk deze Thema
De eindtijd raakt mij. Ik voel en weet gewoon dat het niet lang meer goed kan gaan met onze wereld. Maar ik heb (nog) niets met God. Hoe kan ik God leren kennen?

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.