Eindtijd – Mogelijke rol van Ufo’s en Aliens in de eindtijd

Hoe kan satan de wereld het beste voorbereiden op het bijbelse gegeven dat – vlak voor de grote verdrukking in de eindtijd – ineens miljoenen mensen door God van deze aarde worden opgenomen? In de bijbel wordt dit de opname van de gemeente – of Gods kinderen – genoemd.

Het meest voor de hand liggende antwoord: nu al zorgen dat je het goed kunt verklaren zodat je macht krijgt over iedereen die niet wordt opgenomen. En dan zorg je er wel voor dat het wereldwijd op hoog niveau wordt opgepakt. De NASA is hier heel druk mee.

Regelmatig zie je een melding voorbijkomen, inclusief beelden, van Ufo’s; unidentified flying objects. Met de speculatie over mogelijke Aliens. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat dit werkelijk iets is wat we nog niet hebben ontdekt. Of is het demonische activiteit die op de één of andere manier op beeld kan worden vastgelegd. Deze laatste optie sluit ik in ieder geval niet uit.

Meer weten over de eindtijd? Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

 

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.