Waarom komt er een grote verdrukking in de eindtijd?

In het bijbelboek Daniël en Openbaring wordt de grote verdrukking die in de eindtijd plaatsvind beschreven. Met de antichrist als wereldheerser en Gods oordeel met geweld, oorlogen en plagen.

Maar waarom is deze grote verdrukking voorspeld? En wat voor zin heeft het? Kan God niet gewoon op een andere manier ingrijpen? Trouwens, had Hij niet al gelijk direct na de zondeval kunnen ingrijpen?

In deze wordt uitgelegd waarom God de grote verdrukking heeft beschreven in de bijbel en waarom deze nog plaats gaat vinden. En wat de betekenis is van de boekrol die wordt beschreven in het bijbelboek Openbaring. Met 7 zegels. Die alleen Jezus kan openen.

Benieuwd naar andere onderwerpen over de eindtijd? Wil je ook weten wat er gaat gebeuren en hoe jij kunt voorkomen dat je daar onderdeel van bent?

Check de diverse onderwerpen op deze website. Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.