Komen er nog mensen tot geloof in de grote verdrukking in de eindtijd?

Het bijbelboek Openbaring gaat over de periode van de grote verdrukking in de eindtijd. Hier wordt beschreven dat er 144.000 getuigen zullen zijn en de 2 getuigen in Jeruzalem. Zij zullen mensen uitnodigen om Jezus aan te nemen.

Er staat niet geschreven of er een opwekking komt. Wel dat de mensen die op dat moment alsnog een keuze maken om vrede te sluiten met God, dit gaan betalen met hun leven. Letterlijk staat er dat ze onthoofd zullen worden.

Hoe dat precies gaat of dat je dit niet letterlijk moet lezen, weet ik niet. Wel dat je beter nu al een keuze kunt maken om je leven in de Hand van God te leggen. Voorkom je het ‘grote-verdrukking-risico.’

 


Benieuwd naar andere onderwerpen over de eindtijd? Wil je ook weten wat er gaat gebeuren en hoe jij kunt voorkomen dat je daar onderdeel van bent?

Check de diverse onderwerpen op deze website. Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.