Het ontstaan van een onzichtbaar netwerk vlak voor de grote verdrukking in de eindtijd

In de grote verdrukking zal de antichrist macht hebben om de hele wereld aan te sturen. Hiervoor heeft hij een goed netwerk nodig. Dat zal niet ineens uit de lucht komen vallen.

Hier is een aanloop periode voor nodig zodat er ongemerkt een netwerk ontstaat waar de toekomstige wereldleider dankbaar gebruik van kan maken.

Langzamerhand hebben we al een ‘onzichtbaar’ netwerk die heel gemakkelijk kan worden ingezet in de grote verdrukking die zal plaatsvinden in de eindtijd.

Het ontstaan van dit geheime netwerk wordt in de bijbel beschreven in 2Thessalonicenzen 2:7. Hier wordt ook omschreven wanneer ineens dit onzichtbare netwerk zichtbaar wordt.En als je scherp oplet, zie je nu deze contouren al ontstaan. Let op de ontwikkelingen bij de NAVO, VN, WHO, WEF etc. In andere woorden: centrale macht. En dit is het kenmerk van de grote verdrukking in de eindtijd. Een wereldmacht die controle kan uitoefenen over de mensen wereldwijd.

Meer weten over de eindtijd? Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

 

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.