Kun je het bijbelse eindtijd scenario op verschillende manieren uitleggen?

Kun je het bijbelse eindtijd scenario op verschillende manieren uitleggen?

Er zijn nogal wat visies en meningen. Een beetje vergelijkbaar met de periode toen Jezus werd geboren: De mensen die het zagen en verder vertelden werden niet serieus genomen. De joodse leiders reageerden niet op de wijzen uit het oosten omdat dit niet in hun visie en uitleg van het oude testament (deel 1 van de bijbel) pastte. Toch bepaalde dat niet hoe het werkelijk ging :-). Het ging volledig zoals God het door de profeten had laten voorspellen.

Ik zie en hoor ook veel onverschillige reacties zoals: ‘Er zijn zoveel visies… ik verdiep mij er niet in en bemoei mij er al helemaal niet mee.’  Of: ‘Wat maakt het uit of je weet hoe het gaat… ik heb er geen last van en ik zie wel hoe het komt. Ik geloof toch wel en hoor er wel bij.’

In de bijbel wordt luiheid, onverschilligheid en lakstheid niet belooond. Maar heeft andere consequenties. Daarom nodig ik je uit om je te verdiepen in de uitleg op deze website over de eindtijd, je bijbel erbij te pakken en in gesprek te gaan met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’ Je kunt ontdekken wat dit voor jou betekent en ik verwacht dat je dit dan ook graag gaat delen met je familie en vrienden.

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.