Kunnen we je helpen?

Wil je meer informatie over de eindtijd, belangstelling voor een live uitleg of heb je een vraag? Laat dan een bericht achter.

  Veelgestelde vragen

  Ik wil graag een live uitleg...

  Wil je graag een persoonlijke uitleg? Nodig ons gerust bij jullie uit voor een live uitleg aan de keukentafel of ergens in een zaal. Veel mensen hebben onze uitleg al gehoord. Het helpt enorm in je persoonlijke groei om met meerdere mensen tegelijk bemoedigd te worden vanuit de profetieën.

  Stuur een mail met je vraag naar Contact

  Kan ik zelf meer te weten komen over de eindtijd?

  Lees allereerst je bijbel – de profetieën die over de eindtijd periode gaan. En neem de tijd (stilte) om God te vragen om je duidelijk te maken wat je hebt gelezen. Goede handvaten zijn de video’s bij het thema ‘De eindtijd in vogelvlucht’ omdat hier bijbelgedeelten worden genoemd die specifiek over dit onderwerp gaan.

  En denk eens na over het opstarten van een bijbelstudiegroep in je eigen omgeving. Wij zijn geschapen door onze Schepper om samen op te trekken en met elkaar en van elkaar te leren.

  Moet ik bang zijn voor de eindtijd?

  Nee en Ja. Niet als je weet dat God dit heeft voorspeld en dat Hij iedereen die een levende relatie met Hem heeft – de volgelingen van Jezus – eruit opneemt voordat de echte Grote Verdrukking losbarst.
  En dus gelijktijdig ook een ‘Ja’ als je hier nog niet zeker van bent en daarin graag nog stappen wilt zetten.

  Kan ik met iemand hier over praten?

  Natuurlijk! Stuur een mail via Contact en stel je vraag.

  Wanneer verwachten wij de wederkomst?

  In de bijbel lezen we dat de wederkomst van Jezus plaatsvindt aan het einde van de 7 jaar Grote Verdrukking. Maar wij weten niet precies wanneer deze 7 jaar zal starten.

  We kunnen wel letten op de tekenen die Jezus heeft gegeven. Dan weten we dat we dichtbij zitten. Maar ook hier is het belangrijk om voorzichtig te zijn.

  Wij denken op grond van de bekende profetieën in de bijbel en de politieke ontwikkelingen in het Midden Oosten dat de Opname van de gemeente – dit is de start van de 7 jaar grote verdrukking – binnen enkele jaren zou kunnen gaan plaatsvinden.

  We zijn dus vol verwachting. Maar gelijktijdig is het goed om open te staan voor nieuwe inzichten die we nu nog niet weten of zien. Dat is vaker gebeurt in de geschiedenis.

  Waarom is het aantal bronnen beperkt?

  We gaan voor het principe ‘minder is meer’. Daarom kiezen we bewust voor zo min mogelijk informatie :-). Maar dat is bijna onmogelijk. We hebben ervoor gekozen om de nadruk te leggen op de uitleg van The Last Call Mission, Amir Tsarfati, Wim Grandia en de uitleg zoals je die vind in het boek ‘Wake up!’

  Geraakt en nu...

  Nodig gerust iemand anders uit…

  De kans is groot dat jij geraakt bent door de informatie en uitleg op deze website, Eindtijd.nl. En dat je dit graag wilt delen met anderen. Doe dit gerust. Stuur ze een persoonlijke mail en vertel ze waarom je ze uitnodigt om zich te laten inspireren.

  Maar je kunt ook gebruik maken van de ‘deel knoppen’ op deze website: WhatsApp, Facebook en Twitter.


  We kunnen ons ook voorstellen dat je graag hier verder over door wilt praten.

  • De meest krachtige manier is live gespreksgroepen te vormen in jouw eigen omgeving zodat je je kunt verdiepen en elkaar bemoedigen.
  • Maar voel je ook vrij om te reageren via Contact. Dan kijken wij of we jou verder kunnen helpen.
  Waarom veel uitleg en updates van Amir Tsarfati en wie is hij?

  We maken veel gebruik van de informatie en video’s van Amir Tsarfati. Hij is een Messias belijdende Jood die de Joodse cultuur en manier van geloven van binnenuit kent omdat hij erin is opgegroeid.
  Hij onthoudt zicht van speculatie en complotten. Hij richt zich op wat er in de bijbel staat en gebruikt dit als basis voor zijn uitleg. Het oude testament is voor hem een heel belangrijke bron.

  Zijn berichtgeving op onder andere Telegram is de afgelopen jaren heel betrouwbaar gebleken. En als er een bron niet klopt, wordt dit gelijktijdig gemeld en de bron verwijderd.

  In de video via onderstaande link vertelt hij wie hij is en hoe hij Jezus heeft leren kennen.

  Wie is Amir Tsarfati

  Ondertiteling NL van video's

  Een deel van de video’s is ondertiteld.

  Maar ook de niet ondertitelde video’s kun je wel met de Nederlandse ondertiteling bekijken op je laptop of desktop. Helaas niet op je smartphone of tablet.

  Hoe doe je dat?

  • Ga naar de video op youtube en klik op het ‘sterretje’. Als je hierop klikt zie je het woord ‘instellingen’
  • Klik vervolgens op ‘ondertiteling’ en klik op ‘engels (automatisch gegenereerd)
  • Klik vervolgens nogmaals op ‘ondertiteling’ en daarna op ‘automatisch vertalen’
  •  Nu volgt een keuzemenu. Naar beneden scrollen en hier kun je kiezen voor de Nederlandse vertaling.

  Het is een geen perfecte vertaling. Maar je kunt hierdoor wel de kern van de boodschap tot je nemen in het Nederlands.

  Ik wil graag een live uitleg...
  Kan ik zelf meer te weten komen over de eindtijd?
  Moet ik bang zijn voor de eindtijd?
  Kan ik met iemand hier over praten?
  Wanneer verwachten wij de wederkomst?
  Waarom is het aantal bronnen beperkt?
  Geraakt en nu...
  Waarom veel uitleg en updates van Amir Tsarfati en wie is hij?
  Ondertiteling NL van video's

  Blijf up to date

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.