Eindtijd – Waarom doen politici geheimzinnig over de WEF?

Wat weten zij wat wij niet weten? Op een vraag van Tweede kamerlid Gideon van Meijeren (15 okt 2021) over het WEF reageerde Carola Schouten schriftelijk, op 15 dec 2021, ‘dat vastgelegde verplichtingen in overeenkomsten in samenwerking met het World Economic Forum juridisch bindend zijn.‘  Je vraagt je dan af waar de rol is van onze eigen Nederlandse politici en onze tweede kamer.

En Mark Rutte zegt, glimlachend zoals alleen hij dat kan, dat de WEF bijeenkomsten in Davos gewoon praatclubjes zijn…

Maar de WEF is niet zo onschuldig als het lijkt. Een reactie van Yuval Noah Harari op de vraag wat wij aan moeten met de grote omvang van de wereldbevolking in relatie tot de ontwikkelingen met AI (Artificial Intelligence): ‘Houdt ze gelukkig met drugs en video spelletjes;’ omdat ze overbodig en gewoon waardeloos zijn.

Yuval Noah Harari is een belangrijke en invloedrijke adviseur van het WEF. Mark Rutte blijkt ook een groot bewonderaar van hem te zijn.

Daarom mijn reactie op de vraag ‘Waarom doen politici geheimzinnig over WEF en hun bijeenkomsten: Wat weten zij wat wij niet weten? Zien zij de ontwikkelingen naar een centrale wereldmacht?   Werken ze bewust of onbewust mee aan een bijna onzichtbaar platform voor de antichrist in de eindtijd. De periode van de grote verdrukking.

Meer weten over de eindtijd? Verdiep je in de eindtijdserie ‘De eindtijd in vogelvlucht,‘ pak je bijbel erbij en ga in gesprek met de Auteur. Dan heb je het uit de ‘Eerste Hand!’

Vragen over de eindtijd, grote verdrukking, antichrist of bijbelse profetien hierover?

Afleveringen

Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.