Nieuwsbrief Behold Israel – Amir Tsarfati – 14 april 2022

14 april 2022

Tragisch genoeg werden vorige week nog drie Israëli’s gedood bij de laatste terreuraanslag die plaatsvond – dit keer door een Palestijnse terrorist van de Westelijke Jordaanoever. Twee van de vermoorde jonge mannen waren levenslange beste vrienden uit Kfar Saba. Ze waren nog geen 30 jaar oud. Een andere jonge man werd ook gedood. Tot nu toe hebben 14 Israëli’s hun leven verloren door toedoen van de ‘religie van de vrede’. Wanneer Israëli’s worden gedood, delen de Palestijnen snoep uit en steken ze vuurwerk af. Moet ik nog meer zeggen?

Bovendien hebben Israëlische troepen gisteren terroristen gearresteerd die een aanslag in Jeruzalem op Pesach beraamden. Dit is slechts een klein voorbeeld van wat er gebeurt tijdens de operatie ‘Breakwater’ van de IDF. Er zijn verschillende andere pogingen die zijn afgewezen. Eind maart werden in één nacht 31 terroristen gearresteerd. In lijn met Israëls gelofte om in het offensief te gaan als reactie op de recente terreuraanslagen, is deze operatie volhardend gericht op de Westelijke Jordaanoever (Judea & Samaria). Aangezien de ramadan aan de gang is, gebruiken de Palestijnen het als motief voor hun acties.

Naast de wreedheden die al waren gepleegd in Oekraïne, trof een raket een treinstation in het oosten van het land, waarbij meer dan 50 mensen omkwamen die binnen schuilden. Er vielen nog een aantal gewonden.

Men moet zich afvragen wanneer genoeg genoeg zal zijn voor Rusland. Terwijl de rest van Europa zijn reactie op wat er in Oekraïne gebeurt, evalueert, zullen Finland en Zweden waarschijnlijk lid worden van de NAVO. Zweden staat niet alleen te popelen om lid te worden, maar is ook van plan om in juni lid te worden. Elk land dat flirt met de NAVO wordt een doelwit van Rusland. Dit is de reden waarom Finland recentelijk te maken heeft gehad met cyberaanvallen. Moskou roept Oekraïne nu op de strijd te staken, anders zullen er aanvallen plaatsvinden op regeringsgebouwen, waaronder Kiev.

In Libanon probeerde Hezbollah zijn sporen uit te wissen nadat een opslagfaciliteit was ontploft die gevuld was met munitie. De inrichting bevond zich onder een woning. De door Iran gefinancierde terreurproxy noemde elektriciteit als het middel voor de explosie. Mocht je de video(‘s) zien circuleren op sociale media, dan begrijp je hoe dwaas die bewering is.

Deze dagen zijn donker en slecht. Met geweld, terreur, oorlogen, dood en chaos overal om ons heen, kunnen we de geestelijke oorlogvoering voelen! We krijgen een kleine glimp van wat de wereld zal ervaren op een veel groter niveau tijdens de verdrukking. Het boek Openbaring gaat over de verdrukking, maar onthult tegelijkertijd de reden voor deze intense oorlogvoering:

Openbaring 12:12b

Daarom: juich, hemel, en jullie die daar wonen! Maar wee de aarde en de zee: de duivel is naar jullie afgedaald! Hij is woedend, want hij weet dat hij geen tijd te verliezen heeft.’

Als de duivel zo boos is over zijn naderende einde, kun je je voorstellen hoe hard hij probeert om ons, gelovigen, vandaag te kwellen nu de opname naderbij komt!

Ben je klaar voor de geweldige uitwisseling? Hij zal naar beneden worden gegooid nadat we omhoog zijn gegaan!

Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.