Column – Waarom zou je het boek Openbaring lezen?

2 maart 2022

In de media zijn er sinds vorige week geen corona-doden en geen besmettingen meer. Het Nederlandse volk is weer aan het dansen en de vakantie wordt weer geboekt. Tegelijk dringt de oorlog Rusland-Oekraïne aan ons op en zitten we in een nieuwe crisis.

De grote vraag is of het waar is dat de ene crisis voorbij is en de andere er voor in de plaats gekomen is. Natuurlijk weten we het antwoord: De corona crisis is nog niet voorbij en de oorlog was al jaren lang in voorbereiding.

Op deze plaats ga ik geen uiteenzetting te houden over deze zaken. Daarvoor verwijs ik je graag naar het platform van eindtijd.nl. Maar mag ik je toch even opmerkzaam houden op beide crisis. Ze vertellen ons namelijk wel heel veel over de toekomst. Als je deze naast de profetieën legt dan zul je verrast worden door de nauwkeurigheid waarmee God de wereld in Zijn hand houdt.

In de bijbel wordt er niet geschreven over corona en de aanstaande vaccinatie plicht door middel van de identiteitspas voor alle Europese inwoners. We lezen niet dat de huidige overheden vrijheidsbeperkingen en sancties op burgers legt. Wel kunnen we lezen dat er besmettelijke ziekten en verdeeldheid zullen komen. Ook kunnen we lezen dat de wereld naar één wereldmacht toe zal werken. De oplettende burger ziet het gebeuren.

Amir Tsarfati schrijft:

Te veel mensen in de kerk missen de zegeningen die God belooft aan degenen die het bijbelboek Openbaring lezen.

Als ik naar de oorlog Rusland – Oekraïne kijk dan voelt het alsof ik in een nieuwe onwerkelijke situatie terecht ben gekomen. De wereld schuift op en veranderd. Ook het klimaat en de daarbij gemaakte keuzes zullen waarschijnlijk zorgen voor een andere crisis. Het klinkt weinig opwekkend allemaal.

Dit is mede de reden dat ik graag meer wil weten over wat God hierover al gezegd heeft. Alleen dan houd ik rust en vrede in mijn hart en hoef ik niet bang te zijn. God heeft alles onder controle en dat is de grootste blijvende zegen die Hij aan ons wil geven.

Ik moedig je aan vooral de video’s op het platform te bekijken. Ben je hier voor het eerst en vooral nieuwsgierig hoe je de huidige tijd en de profetieën in de bijbel kunt duiden? Dan is het zeker een aanrader om de videoserie : Eindtijd in vogelvlucht door Jan Hooikammer (nog eens) te bekijken.

Wil je graag een persoonlijke uitleg van Jan dan laat hij zich graag uitnodigen bij jullie aan de keukentafel of ergens in een zaal. Veel mensen hebben zijn uitleg al gehoord en bekeken. Het helpt enorm in je persoonlijke groei om met meerdere mensen tegelijk bemoedigd te worden vanuit de profetieën. Meer weten wat de mogelijkheden zijn? Mail naar hallo@eindtijd.nl

In alle crisis die er wereldwijd gaande zijn bid ik je vooral Zijn Vrede toe.

Tilly

Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.