Mattheüs 24 en 25

Het lijkt erop dat Jezus binnen en paar jaren terugkomt voor de opname van Zijn gemeente. De oprichting van de staat Israël in 1948 speelt hierin een belangrijke rol. Jezus heeft dit voorspelt in Mattheüs 24 aan de hand van de metafoor van de Vijgenboom. Op het moment dat de natie Israël is ontstaan, zegt Jezus dat die generatie de Grote Verdrukking gaat meemaken. Amir legt uit dat we hier heel dichtbij zitten.

Aanmelden platform Eindtijd

Deze uitleg is onderdeel van een gesprek dat Jezus had met Zijn discipelen op de top van de Olijfberg. Jezus zegt dat de tempel verwoest zal worden. Dat geen steen op de andere zal blijven. En dus vragen zijn discipelen: Wanneer zullen deze dingen gebeuren? Wat is het teken van Zijn komst? Hoe zullen we weten wanneer het het einde der tijden is? Amir Tsarfati onderwijst door middel van deze video deze kritische passage van de Bijbel om je te helpen beter te begrijpen met wie Jezus praat, wat Hij bedoelt en waarom dit belangrijk is.

Leer meer over de tekenen van de eindtijd. Kijk, luister en verwonder je over Gods toekomstplan. Meld je aan op het Platform Eindtijd.

Aanmelden platform Eindtijd

Ontmoet elkaar!

Wij hebben andere mensen nodig om ons geloof te beleven en elkaar aan te moedigen. 

Op het Platform Eindtijd kunnen we groepen vormen die met elkaar communiceren via dit platform en waarbij de groep chat is afgeschermd. We faciliteren bij het opstarten van een groep of helpen je om een groep te vinden in je eigen omgeving zodat je elkaar ook live kunt treffen. 

Meld je aan op het Platform waar je dit kenbaar kunt maken.

Aanmelden platform Eindtijd

Opname al geweest?

Opname al geweest?

Het kan zijn dat als je hierop klikt, de opname al is geweest.
Maar je krijgt een tweede kans in de komende 7 jaar. Ga naar het Platform Eindtijd en focus je op de uitleg van het bijbelboek Openbaring.

Wij hebben daarbij maar één advies: Kies voor Jezus en houdt vol!

Aanmelden platform Eindtijd