De dagen van Ezechiel

Als we naar deze wereld kijken, lijkt het erop dat veel ervan uit elkaar valt. Soms zijn de slechte tijden echter niet zo erg als we denken dat ze zijn. We hebben gewoon een bijbels perspectief nodig. Dat is het gezichtspunt dat Amir Tsarfati geeft in zijn uitleg in ‘De dagen van Ezechiël.’

Wat lijkt op wereldwijde waanzin past eigenlijk precies in wat 2500 jaar geleden werd voorspeld. Het  wonderbaarlijke herstel van het land en het volk van Israël vertellen ons dat de tijd van de terugkeer van Jezus waarschijnlijk op hele korte termijn te verwachten is.

Het herinnert ons er ook aan dat te midden van wat lijkt op een wereldwijde chaos, God Zijn plan aan het uitwerken is. De ontwikkelingen van diverse wereldmachten rondom Israël zijn 2500 jaar geleden voorspelt door de profeet Ezechiël.

Laat je meenemen in de profetieën van Ezechiël en ontdek hoe deze profetieën vlak voor onze ogen worden uitgerold. Het lijkt erop dat de opname van de Gemeente van Jezus wel eens binnen enkele jaren kan gaan plaatsvinden.

Thema's om de eindtijd beter te begrijpen

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.