De dagen van Ezechiël

Als we naar deze wereld kijken, lijkt het erop dat veel ervan uit elkaar valt. Soms zijn de slechte tijden echter niet zo erg als we denken dat ze zijn. We hebben gewoon een bijbels perspectief nodig. Dat is het gezichtspunt dat Amir Tsarfati geeft in zijn uitleg in 'De dagen van Ezechiël.' 

Aanmelden platform Eindtijd

Wat lijkt op wereldwijde waanzin past eigenlijk precies in wat 2500 jaar geleden werd voorspeld. Het  wonderbaarlijke herstel van het land en het volk van Israël (jaar: 1948) vertellen ons dat de tijd van de terugkeer van Jezus waarschijnlijk op hele korte termijn te verwachten is.

Het herinnert ons er ook aan dat te midden van wat lijkt op een wereldwijde chaos, God Zijn plan aan het uitwerken is. De ontwikkelingen van diverse wereldmachten rondom Israël zijn 2500 jaar geleden voorspelt door de profeet Ezechiël.

Laat je meenemen in de profetieën van Ezechiël en ontdek hoe deze profetieën vlak voor onze ogen worden uitgerold. Het lijkt erop dat de opname van de Gemeente van Jezus wel eens binnen enkele jaren kan gaan plaatsvinden.

Leer meer over de tekenen van de eindtijd? Kijk, luister en verwonder je over de politieke ontwikkelingen in het Midden Oosten en Gods toekomstplan. Meld je aan op het Platform Eindtijd waar Amir Tsarfati je een heldere uitleg geeft. 

Aanmelden platform Eindtijd

Ontmoet elkaar!

Wij hebben andere mensen nodig om ons geloof te beleven en elkaar aan te moedigen. 

Op het Platform Eindtijd kunnen we groepen vormen die met elkaar communiceren via dit platform en waarbij de groep chat is afgeschermd. We faciliteren bij het opstarten van een groep of helpen je om een groep te vinden in je eigen omgeving zodat je elkaar ook live kunt treffen. 

Meld je aan op het Platform waar je dit kenbaar kunt maken.

Aanmelden platform Eindtijd

Opname al geweest?

Opname al geweest?

Het kan zijn dat als je hierop klikt, de opname al is geweest.
Maar je krijgt een tweede kans in de komende 7 jaar. Ga naar het Platform Eindtijd en focus je op de uitleg van het bijbelboek Openbaring.

Wij hebben daarbij maar één advies: Kies voor Jezus en houdt vol!

Aanmelden platform Eindtijd