Eindtijdserie – Wat zegt Jezus zelf over zijn wederkomst? | Orlando Bottenbley (2/8)

In de eindtijd serie ‘Gods Masterplan en de eindtijd’ door Orlando Bottenbley in deze video: Wat heeft Jezus Christus zelf gezegd over zijn wederkomst?

Jezus is de Zoon van God. Hij wist dat hij nadat hij zich liet kruisigen terug zou gaan naar de hemel waar Zijn Vader is. Maar niet om daar voor altijd te blijven. Hij is daar om voor ons een ‘plaats’ te bereiden en om ons daarna op te halen. Op het moment dat God het startsein hiervoor geeft.

Daarom zijn Zijn Woorden belangrijk – Hij kent Zijn Vader beter dan wie dan ook en neemt ons mee in wat Hij al kon en mocht delen over zijn Wederkomst.

Laat je meenemen in de inzichten die Orlando Bottenbley ons uitlegt aan de hand van Johannes 14: 2 en 3. Dit is namelijk de centrale belofte van Jezus over zijn wederkomst: In het huis van Mijn Vader zijn veel woningen; als dat niet zo was, zou Ik het u gezegd hebben. Ik ga heen om een plaats voor u gereed te maken. En als Ik heengegaan ben en plaats voor u gereedgemaakt heb, kom Ik terug en zal u tot Mij nemen, opdat ook u zult zijn waar Ik ben.

Eindtijd Serie met Orlando Bottenbley

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.