Eindtijdserie – De contouren van de antichrist worden zichtbaar – deel 1 | Orlando Bottenbley (4/8)

Er is veel verwarring en door allerlei complottheorien. En juist de bijbel waarschuwt hiertegen om hier niet in mee te gaan maar ons te houden aan dat wat er in de bijbel staat.

En gelijktijdig vertelt Paulus aan de Thessalonicenzen dat de satan al in het geheim bezig is om de wereld voor te bereiden op een wereldregering in de eindtijd. Zodat op het moment dat de antichrist zich bekendmaakt, de hele politieke en financiele struktuur hierop al is voorbereidt.

Zo zien we dat onder andere het WEF – ondanks veel goede doelen – een politieke en financiele struktuur hiervoor aan het opbouwen is onder leiding van Klaus Schwab.

God staat dit toe en bepaalt ook het moment waarop de antichrist tijdelijk de ruimte krijgt om ‘koning te spelen’ op onze aarde.

Maar uiteindelijk zal de antichrist van zijn troon gestoten worden door de rechtmatige koning: Jezus. Dat is het startpunt van een 1000 jarig rijk onder de letterlijke leiding van Koning Jezus vanuit Jeruzalem.

Eindtijd Serie met Orlando Bottenbley

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.