Ezechiel 36, 37 & 38 en de eindtijd…

De profetieën van Ezechiël in de hoofstukken 36, 37, 38 en 39 gaan over de oprichting van de natie Israël in 1948. En over de huidige ontwikkelingen in het Midden Oosten wat betreft Rusland, Turkije, Iran, Soedan en Libië.

Maar ook over de afwachtende en beschouwende houding van Saudi Arabië, Europa en Amerika die we nu zien in de eindtijd. We zien op dit moment de voortekenen. Door de economische crisis wereldwijd houden Amerika en Europa zich afzijdig van de ontwikkelingen in het Midden Oosten. Maar ook in Oost Europa zien we dat Rusland een steeds sterkere rol inneemt op het wereldtoneel ondanks alle sancties.

Volg de ontwikkelingen in Oost Europa en in het Midden Oosten en je zult ervaren dat we midden in het Ezechiël scenario leven.

En dan volgt de vraag: zal dit (vlak) voor de Opname plaatsvinden of maken we dit nog mee en krijgen we ook in West Europa te maken met zware tijden of zelfs vervolging?

 

De 70 jaarweken van Daniel en de eindtijd
Wil je Jezus leren kennen?


Wij leggen jou graag persoonlijk het evangelie uit.

Contact

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.