Ontdek het geheim van de eindtijd verborgen in de Joodse Bruiloft en de bijbelse feesten | Jan Hooikammer

Datum: 27/03/2024 Locatie: De Stek, Euvelgunnerweg 25A, 9723 CV Groningen

God geniet ervan om ons uit te dagen om ons te verdiepen in zijn plannen met de wereld in de eindtijd. Maar Hij heeft er wel voor gekozen dat wij ons daarvoor moeten inspannen en de bijbel kennen.

Daarom komt Jezus niet als een dief in de nacht voor die mensen die Jezus verwachten. Niet een algemeen verwachten maar  het gaat erom de tijd te nemen om te ontdekken wat God hierover heeft bekendgemaakt in de bijbel.

Laat je daarom door Jan Hooikammer meenemen op deze eindtijdavond in de verborgen geheimen van de Joodse Bruiloft en de Bijbelse feesten. Als je ziet hoe die allebei zijn opbouwd qua inhoud en ‘logistiek’ dan zie je hoe God vanaf het ‘begin’ bekend heeft gemaakt hoe het einde van de wereld zal zijn.

Op deze avond zal Jan er ook bij stilstaan waarom hij verwacht dat we heel dicht bij de Opname van Gods kinderen zijn. En dus dichtbij de 7 jaar grote verdrukking en het 1000-jarig rijk dat hierop volgt.


Praktische informatie:

Wanneer: Woensdagavond 27 maart van 19:30-21:30 uur. Welkom vanaf 19:15 voor koffie/thee.
Waar: de Stek, Euvelgunnerweg 25A, 9723 CV Groningen
Opbouw van de avond: 1e uur uitleg en 2e uur ruimte voor vragen

Wil je hier graag bij zijn? In verband met de grootte van de zaal: stuur een mail naar hallo@eindtijd.nl met het aantal personen. 

En… voel je altijd vrij om anderen mee te nemen en dus even aan te melden.

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.