Waarom de Eindtijd?

Het lijkt erop dat Jezus binnen en paar jaren terugkomt voor de opname van Zijn gemeente. De oprichting van de staat Israël in 1948 speelt hierin een belangrijke rol. Na 1900 jaar is de natie Israël terug op het wereldtoneel. Maar ook de profetieën van Ezechiël die zich nu voor onze ogen ontwikkelen. Hoe Rusland, Turkije, Iran, Soedan en Libië zich voorbereiden op een oorlog tegen Israël. 

En gelijktijdig zien we dat de wereld klaargestoomd wordt voor één wereldregering, één centraal aangestuurde economie met digitaal geld en het ontstaan van één wereldreligie.  De VN en het WEF spelen hierin een grote rol. 

Dit spoort ons aan om jullie te informeren wat er bijbels gezien voorspelt is en hoe we daar nu middenin zitten. Want als je weet wat er staat te gebeuren, kun je je voorbereiden. Kun je nu stappen nemen om vrede met God te sluiten en gaan uitzien naar wat komen gaat. 

Wij hopen dat je je laat inspireren door het Platform Eindtijd waar je alle informatie vindt die je verder kan helpen om hier de Bijbelse eigen visie op te ontwikkelen.

Kijk de video’s, lees je bijbel en vraag God om zijn inzichten.  Als je dat in alle eerlijkheid vraagt, zal je rijkelijk gezegend worden.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de Eindtijd? Bekijk onze veel gestelde vragen over de eindtijd.

Waarom de website eindtijd.nl?

We leven in een hele interessante maar ook zeer spannende tijd. Of je nu kijkt naar de pandemie waar we nog middenin zitten, de natuurrampen of de oorlogen in het Midden Oosten.
In de bijbel is dit voorspelt. Waarbij 2500 jaar geleden door de profeet Ezechiël is voorspeld de terugkeer van Israël als natie en vervolgens een oorlog waarin meerdere landen rondom Israël betrokken zijn met als doel Israël te vernietigen. Het volk van God heeft het land Israël (Natie) in 1948 terug gekregen. Rusland en nog een aantal landen in het Midden Oosten vormen zich in rondom Israël. We weten dat ze op een moment gaan aanvallen en dat ze dan worden vernietigd door God.

Omdat hier heel weinig aandacht voor is – zowel binnen als buiten de kerk – willen wij jullie informeren wat er gezien vanuit de bijbel staat te gebeuren en daarmee jullie bemoedigen om vol te houden.

God bestaat, zijn plan wordt werkelijkheid. En als je (nog) twijfelt over je relatie met God dan kun je binnen het Platform Eindtijd meer leren. Op jouw tempo en stap voor stap.

Waarom een apart Platform Eindtijd?
Het internet staat vol met video’s. Ook video’s die je bang maken of ‘halve waarheden’ vertellen. 

Op het Platform Eindtijd vind je alle informatie die je nodig hebt om voldoende kennis te krijgen over de eindtijd zoals die wordt beschreven in de Bijbel. De video’s die je hebt bekeken kun je aanvinken zodat je precies in beeld hebt, wat je nog wilt gaan bekijken.

Daarnaast is het een platform waar je in je eigen omgeving een bijbelstudiegroep  kunt opstarten. 

Je kunt deze kring/groep volledig afschermen op het Platform en gelijktijdig onbegrensd met elkaar communiceren.

Ook ontvang je elke week een  update over het Midden Oosten en een bemoediging vanuit de bijbel die je kunt gebruiken voor je eigen bijbelstudie of  om te gebruiken in je bijbelstudiegroep. 

Hoe kom ik op het Platform Eindtijd?

Ga naar de diverse plekken op deze website waar staat ‘ik wil meer weten.’ Vervolgens kom je op een inschrijfpagina. Nadat je je naam en mailadres hebt opgegeven, ontvang je een mail zodat je kunt inloggen op het Platform. Je kunt vervolgens je eigen wachtwoord instellen.

Op dat moment kun je bij alle materialen van het Platform Eindtijd. 

Waarom is voor het Platform Eindtijd een naam en mailadres nodig?

Hierdoor is het Platform beschermd. Je kunt als deelnemer op dit Platform vragen stellen en reageren op elkaar.

Maar wat we niet willen zijn negatieve reacties. Als we dit wel zien, dan kunnen we je erop aanspreken en zelfs de stap nemen om je op dit Platform te blokkeren. 

Kan ik met iemand hier over praten?

Natuurlijk! Meld je aan op het Platform Eindtijd. Daar kun je deze vraag stellen.

Hoe kan ik anderen voor dit Platform uitnodigen?

Deze website kun je delen via WhatsApp, Facebook en Twitter.

Schrijft de persoon die je wilt uitnodigen een persoonlijk berichtje waarom je hem of haar uitnodigt. Als die ander daardoor enthousiast wordt, volgt vanzelf een aanmelding voor het Platform Eindtijd.

Moet ik bang zijn voor de eindtijd?

Nee en Ja. Niet als je weet dat God dit heeft voorspeld en dat Hij iedereen die een levende relatie met Hem heeft – de volgelingen van Jezus – eruit opneemt voordat de echte Grote Verdrukking losbarst.
En dus gelijktijdig ook een ‘Ja’ als je hier nog niet zeker van bent en daarin graag nog stappen wilt zetten.

Wanneer verwachten wij de wederkomst?

In de bijbel lezen we dat de wederkomst van Jezus plaatsvindt aan het einde van de 7 jaar Grote Verdrukking. Maar wij weten niet precies wanneer deze 7 jaar starten.

We kunnen wel letten op de tekenen die Jezus heeft gegeven. Dan weten we dat we dichtbij zitten. Maar ook hier is het belangrijk om voorzichtig te zijn.

Wij denken op grond van de bekende profetieën in de bijbel en de politieke ontwikkelingen in het Midden Oosten dat de Opname van de gemeente – dit is de start van de 7 jaar grote verdrukking – binnen enkele jaren gaat plaatsvinden.

We zijn dus vol verwachting. Maar gelijktijdig is het goed om open te staan voor nieuwe inzichten die we nu nog niet weten of zien. Dat is vaker gebeurt in de geschiedenis.

Kan ik zelf meer te weten komen over de eindtijd?

Lees allereerst je bijbel – de profetieën die over de eindtijd periode gaan. En neem de tijd (stilte) om God te vragen om je duidelijk te maken wat je hebt gelezen. Goede handvaten zijn de video’s op het Platform Eindtijd omdat hier bijbelgedeelten worden genoemd die specifiek over dit onderwerp gaan.

En denk eens na over het opstarten van een bijbelstudiegroep in je eigen omgeving. Wij zijn geschapen om samen op te trekken en met en van elkaar te leren. Ook dat kun je starten vanuit dit Platform.

Ik wil graag met iemand hier over bidden

Ook dat is mogelijk. Meld je aan op het Platform Eindtijd. Daar kun je dit bekendmaken.

Daar reageren wij op en we kijken of we jou in contact kunnen brengen met iemand uit jouw omgeving zodat je er ook voor kunt kiezen om elkaar live te treffen.

Opname al geweest?

Opname al geweest?

Het kan zijn dat als je hierop klikt, de opname al is geweest.
Maar je krijgt een tweede kans in de komende 7 jaar. Ga naar het Platform Eindtijd en focus je op de uitleg van het bijbelboek Openbaring.

Wij hebben daarbij maar één advies: Kies voor Jezus en houdt vol!

Aanmelden platform Eindtijd