16 december 2021

Nieuw initiatief ‘Platform Eindtijd’

We leven een in enorm enerverende tijd. Die je soms ook als angstig kunt ervaren. Gelijktijdig is het verwonderlijk dat een groot deel van de huidige ontwikkelingen al 2500 jaar geleden zijn voorspeld in het meest gelezen boek de Bijbel. Maar dit is voor velen onbekend. Daarom willen we jou op het platform Eindtijd informeren, bemoedigen en uitnodigen.

Informeren: We zien om ons heen een toename van oorlogen. ‘Gelukkig buiten onze regio’  maar het komt wel steeds dichterbij. We hebben te maken met veel natuurrampen zowel wereldwijd als in ons eigen land zoals in 2021 in Limburg. We zijn de afgelopen twee jaren opgeschrikt door een pandemie die de hele wereld in zijn grip heeft. Niet alleen het virus zelf maar ook de angst die van bovenaf ons wordt opgedrongen.  

Wat we zien is dat er op dit moment Bijbelse profetieën uitkomen. Onder andere de oprichting van de natie Israël na 1800 jaar. Maar ook de dreiging van onder andere Rusland, Iran en Turkije in het Midden Oosten. Waarbij Israël uiteindelijk zal worden aangevallen zoals voorspelt door de profeet Ezechiël in 500 voor Christus. Hoe kom je hier achter: door je te laten informeren op het Platform, zelf dit te checken in de bijbel en dit leggen naast de dreigingen in het Midden Oosten. 

Bemoedigen: We kunnen ons voorstellen dat je op dit moment ontmoedigt bent door alles wat er gebeurt in de wereld. Maar ook dat je door de uitleg van de bijbel ontmoedigt raakt. Maar dat is juist niet de bedoeling. Daarom leg we op het Platform uit hoe je hiermee om kunt gaan. Als je weet waarom iets gebeurt en hoe het afloopt, kan dit je heel veel rust geven en juist bemoedigen.

Uitnodigen: Op het Platform nodigen we jou ook uit om God te leren kennen. Hij heeft dit voorspeld door zijn profeten en Hij geeft in zijn Bijbel ook aan hoe je hiermee om kunt gaan. Want God wil maar één ding: dat jij en ik in vrede (gaan) leven met Hem. En ook dat is mogelijk. Op het Platform leg ik je in een korte video uit hoe dit werkt. 

Het Platform Eindtijd is er dus om jou te informeren, te bemoedigen en uit te nodigen. En we nodigen jou uit om in ieder geval kennis te nemen van de informatie die je wordt aangereikt door middel van video’s. Je kunt zelf bepalen welke onderwerpen je het meeste raken en die bekijken. We raden je aan om in ieder geval de 5 video’s te kijken bij het onderdeel Totaaloverzicht.

Benieuwd? Je bent van harte welkom op het Platform Eindtijd

 

17 december 2021

Updates van ontwikkelingen in het Midden Oosten | Amir Tsarfati

Een groot deel van de Eindtijd speelt zich af...

Lees nieuwsitem
14 december 2021

De kracht van elkaar ontmoeten in groepen van 4-10 personen

Wat is een goed werkende manier om een vuur...

Lees nieuwsitem

Stap voor stap in jouw eigen tempo meer leren over de eindtijd

Wat staat ons binnenkort te wachten? Wat hebben de Joodse feesten, de Opname, het Bruiloftsfeest, het Bijbelboek Openbaring en de Grote verdrukking met Gods plan te maken? Omdat dit alles niet altijd eenvoudig is om te begrijpen, per onderwerp een aantal video’s waarin je stap voor stap uitleg krijgt.

Toon alle lessen
Opname al geweest?

Opname al geweest?

Het kan zijn dat als je hierop klikt, de opname al is geweest.
Maar je krijgt een tweede kans in de komende 7 jaar. Ga naar het Platform Eindtijd en focus je op de uitleg van het bijbelboek Openbaring.

Wij hebben daarbij maar één advies: Kies voor Jezus en houdt vol!

Aanmelden platform Eindtijd