14 december 2021

De kracht van elkaar ontmoeten in groepen van 4-10 personen

Wat is een goed werkende manier om een vuur te doven? De stukken hout en de kooltjes uit elkaar halen. Zorgen dat er ruimte tussen de deeltjes komt. En in een mum van een tijd doven de kooltjes en is het vuur gestopt.

Hoe kun je een kerk – groep christenen – krachteloos maken? Door ze uit elkaar te halen. Door ervoor te zorgen dat ze niet meer samen optrekken. Door te zorgen dat ze bang zijn om samen te zingen, de bijbel te lezen en elkaar te bemoedigen. 

Dit hebben we zien gebeuren tijdens de corona periode. Kerken hebben geprobeerd om dit op de een of andere manier aan te sturen. Onder andere diensten via de live stream. Maar op dit moment zien we dat een deel van de leden van de kerk niet weer terug gaat komen. Hun kooltje is gedoofd. 

Hoe kun je weer in vuur en vlam raken? Hoe kun je weer in een omgeving komen waar je wordt bemoedigd en zelf ook anderen bemoedigt? Door andere kooltjes op te zoeken en met regelmaat bij elkaar te komen.

Daarom bieden we op het Platform Eindtijd de mogelijkheid om kleine afgeschermde groepen te vormen. Waarbij we stimuleren om een groep te vormen in je eigen omgeving zodat je elkaar ook live kunt treffen. Dat is en blijft het meest krachtige middel om in de ‘fik’ te blijven. Het Platform kun je dan gebruiken als afgeschermde chat mogelijkheid. En je kunt gebruik maken van de input op het platform en de wekelijkse bemoedigingen die daar gedeeld worden.

Wil jij God voor het eerst leren kennen. Of gewoon weer aansluiten bij een kleine groep in jouw omgeving? Meld je aan op het Platform en maak dit daar bekend. Wij gaan je helpen om een kring te vinden of op te starten.

17 december 2021

Updates van ontwikkelingen in het Midden Oosten | Amir Tsarfati

Een groot deel van de Eindtijd speelt zich af...

Lees nieuwsitem
16 december 2021

Nieuw initiatief ‘Platform Eindtijd’

We leven een in enorm enerverende tijd. Die je...

Lees nieuwsitem

Stap voor stap in jouw eigen tempo meer leren over de eindtijd

Wat staat ons binnenkort te wachten? Wat hebben de Joodse feesten, de Opname, het Bruiloftsfeest, het Bijbelboek Openbaring en de Grote verdrukking met Gods plan te maken? Omdat dit alles niet altijd eenvoudig is om te begrijpen, per onderwerp een aantal video’s waarin je stap voor stap uitleg krijgt.

Toon alle lessen
Opname al geweest?

Opname al geweest?

Het kan zijn dat als je hierop klikt, de opname al is geweest.
Maar je krijgt een tweede kans in de komende 7 jaar. Ga naar het Platform Eindtijd en focus je op de uitleg van het bijbelboek Openbaring.

Wij hebben daarbij maar één advies: Kies voor Jezus en houdt vol!

Aanmelden platform Eindtijd