Aanbiddings Café – 24 september 2022 – Doopdienst: laat je dopen!

Datum: 24/09/2022 Locatie: Helper Molenstraat 43, 9721 BT Groningen

Dopen betekent letterlijk ‘onderdompelen’. Het is een soort begrafenis. Je oude leven, waar zonde en dood het laatste woord hebben, wordt begraven. En je wordt door God opgewekt to een nieuw leven. Waarom? Omdat je gelooft in de kracht van God die Jezus heeft opgewekt.

De doop is een opdracht in de bijbel. De eerstvolgende stap na je bekering. Daarom houden we een doopdienst. Benieuwd: lees dan de blog: Waarom zou jij je laten dopen?

Volg jij Jezus en wil jij je zoals in de bijbel staat laten dopen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar  hallo@eindtijd.nl met je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op.

Je bent ook van harte welkom als je gewoon eens een doopdienst wilt meemaken.

———-

Elke twee weken organiseren we een Aanbiddings Café. Een avond van 19:00-20:30 uur met als doel om  God te eren, Zijn aanwezigheid in ons leven te ervaren en elkaar te bemoedigen. Een avond van aanbidding, onderwijd, gebed, genezing, profetie en … koffie/thee.

Playlist op spotify waaruit we nummers gebruiken: Aanbiddings Café Playist

Ps: check vlak voor tijd nog even deze site over de locatie.

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates: vertaalde nieuwsbrieven van Amir Tsarfati, nieuwe video’s, blogs en colums.